Kick-off til jeres nye ERP-system

En god måde at få alle medarbejdere med, når der implementeres nye ERP-systemer er, at afholde Kick-off, så det bliver en fælles oplevelse - og medarbejderne dermed føler sig trygge ved programmet, fordi de har fået det præsenteret.

På en Kick-off session gennemgås en introduktion til Microsoft Dynamics NAV. I lærer at navigere rundt i programmet, og hvordan man nemt kan tilrette sit eget rollecenter og sine menupunkter. Ligeledes får brugeren en god fornemmelse for, hvordan man finder de oplysninger, man søger.

Ved at afholde Kick-off er det ikke kun superbrugerne, der har kendskab til programmet. De andre medarbejdere får også en fornemmelse for programmet og de mange muligheder. Det letter presset på superbrugerne, da alle får en generel introduktion, og derfor kan navigere rundt i programmet selv. Brugerne bliver mere trygge ved bare at trykke på knapperne og se sig omkring i programmet, da de har set, hvordan man kan komme rundt uden at gøre skade.

Varigheden på et Kick-off er typisk 1 times tid, og efterfølgende kan følges op med dybdegående undervisning for de enkelte personalegrupper.

Se mere under Kurser, hvor der er inspiration til de standard kurser, vi tilbyder. Disse kan selvfølgelig tilpasses, så de passer til lige netop jeres virksomhed og jeres behov.