Special tilpasset undervisning

Vi underviser i Microsoft Dynamics NAV på jeres egen lokation. Undervisningen kan enten foretages på en standard Microsoft Dynamics NAV applikation - eller i jeres egen Microsoft Dynamics NAV, og I sørger selv for at have computere, program og projektor.
Alt efter jeres ønsker tilpasser vi indholdet i undervisningen, så vi kommer godt omkring lige netop jeres behov.

Der kan være max. 12 deltagere på holdet.

I kan også vælge at benytte undervisningen som kick-off til jeres nye ERP-system. I de tilfælde vil vi typisk afholde en introduktion til Microsoft Dynamics NAV af ca. 1 times varighed.

Dybdegående undervisning til de enkelte personalegrupper afholdes ligeledes. Vi har nogle oplæg til indhold i undervisningen for de forskellige personalegrupper, og disse kan tilpasses i samarbejde med jer, så vi sikrer, at indholdet bliver lige som I ønsker det.

Undervisningen foretages i et roligt tempo, som sikrer at alle deltagere kan følge med. Der følges op med øvelser og personlig vejledning, hvor deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Hvis det ønskes, kan der leveres lærebøger til standard Microsoft Dynamics NAV. Disse bør bestilles på forhånd, så de kan leveres i forbindelse med undervisningen – de skal blot være bestilt senest 10 dage før kursusstart.

Vi tilbyder blandt andet følgende:

Kick-off til jeres nye ERP-system

Oplæring af nye medarbejdere

Undervisning af de enkelte personalegrupper

1:1 undervisning og procesoptimering

Undervisning i Continia produkter