Alle aftaler overholdes

Når vi indgår en aftale omkring tidspunkt for en leverance, er en aftale en aftale. Ligesom prisen er en aftale, da vi leverer FASTE YDELSER til FASTE PRISER. Hos os er der ingen kedelige overraskelser. 

 

 

Vi passer ind på alle niveauer

Med vores stærke baggrund indenfor regnskab og erfaring fra "det virkelige liv" i virksomhederne, har vi indgående kendskab til alle processer i en virksomhed, og kan sætte os ind i behovene for alle - fra lagermedarbejderen til direktøren. 

 

Optimering af jeres ERP-løsning

Er jeres virksomhed præget af mange manuelle og tidskrævende processer, så er det nok tid til at få kigget arbejdsprocesserne igennem.

Måske er det ved at være tid til at optimere arbejdsgangene, så systemerne arbejder for jer, og I ikke spilder en masse kostbar tid. Det kan gøres på flere måder. Et godt sted at starte er i bogholderiet.

 

  

Tidsplaner der holder

Med mange involverede parter i et ERP-projekt, er det vigtigt, at tidsplanen holder. Det sikrer vi ved at detailplanlægge projektet, som kunden godkender før vi går i gang, og have en tæt opfølgning - både på tid og økonomi. Derved kender kunden også sine forpligtelser og opgaver i forbindelse med projektet - for at tidsplanen kan overholdes.