Om os

Incedendo er latin og betyder at bevæge sig fremad - være i forandringsproces.

Det er lige netop det, vi gør sammen med vores kunder. Både når det drejer sig om sparring, procesoptimering, undervisning og implementering. For processen er dér, hvor vi understøtter jeres behov. Vores mission er at bruge standardfunktionerne frem for at udvikle nye løsninger. Det gør vi ved at sætte os grundigt ind i målet med jeres processer - og slutproduktet. Ved enkle ændringer i processerne kan man ofte bruge Microsoft Dynamics NAV langt hen ad vejen.

Vi har en bred erfaring indenfor både regnskab og Microsoft Dynamics NAV. Det gør os til en stærk samarbejdspartner, da vi både forstår de regnskabsmæssige termer, forretningsgangene i virksomhederne, og kan oversætte dette til systemsprog, så vi sikrer, at vi taler samme sprog.

Når vi sammen arbejder omkring jeres ERP ønsker foregår det med "hands on". På den måde sikrer vi os, at vi forstår præcis, hvad I mener med de processer, I beskriver, og får en klar forståelse af, hvor I gerne vil hen.

I denne branche er det ikke normalt at arbejde med faste priser. Det vil vi gerne gøre op med. Derfor leverer vi FASTE YDELSER til FASTE PRISER. Ingen elastik i metermål. Kunden kender beløbet på fakturaen allerede inden, vi påbegynder en opgave.